Kun he olivat hetken taas jutelleet ja käsillän jatkaneet hyväilyä, vaimoni nousi ylös pöydästä ja suuntasi taas kohti minua, vinkkasi minut mukaansa ja meni kohti vessaa. Pian hänen paksu musta kyrpä alkoi hävitä blondin vaaleaan lihaan. Molemmat amerikasta ja puhuttiin englantia, minä vain vähän suomea. Mies meni selälleen sängylle. Vaimoni alkoi hyväillä kyrpä. Mene sä johonkin pöytän istumaan, niin mä menen sitten johonkin sellaiseen paikkaan, vaikka baaritiskille, mistä mä näen sut. Tytö huohotti ja yriti pysyä käsiensä varassa. Pian mies, joka oli vaimoni rintojen kimpussa, veti vaimoni paidan pois pältä ja hänen upeat rintansa pullahtivat esiin. Kävimme vielä molemmat vessassa ja tulimme takaisin sänkyyn. Tilanne kiihotti minua niin paljon, että minun oli pakko avata housuni ja ottaa oma kaluni esiin. Huora kiittä ja kumartaa, mutta menkä nyt jo, vaimoni sanoi. Otetaanko joskus uusiksi?, toinen mies kysyi. Nautiskelin silmät kiinni ja kun katsoin taas niin näin kun Benin valtavan kalun pä oli blondin suussa.

Julkkisten alastonkuvia hyvä orgasmi

Sinähän sen pätät, mitä pällesi laitat. Pian mies alkoi työnnellä kyrpänsä kiivaassa tahdissa edestakaisin vaimoni litisevässä pillussa. Hän imi ja koitti niellä miehen spermaa, mutta osa kuitenkin valui suupielistä alas kohti hänen rintojaan. Mieheni tulee ihan kohta. Vaimoni jatkoi isomman kyrvän imemistä, ja mies alkoi huokailla tyytyväisesti, enkä ihmettele, sillä vaimoni oli todella hyvä suustaan. Kiinnostukseni heräsi heti, että mitä vaimoni tekisi. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot. Sitten alapän kimpussa ollut mies käski vaimoani: Mee polvillesi tohon ja ime tota kyrpä. Näky oli niin kiihottava että minäkin ruiskin spermat bruneten suuhun. Menin heti hänen perässän takaisin baaritiskille. Se oli tosi ihanaa, vaimoni sanoi. Kuulin ihan selvästi litinän, joka tuli vaimoni märästä pillusta miehen runkatessa sitä sormillaan. Blondi ähki ja voihki. Hän selvästi jäykistyi hetkeksi ja lakkasi myös toisen kyrvän imemisen.

alkoholipitoista nauttimaan. Samalla toinen miehistä näytti keskittyvän vaimoni rintoihin. Selitin että hänen pitä auttaa Beniä ja Ben nousi seisomaan kalu pystyssä. Jonkin ajan pästä hän kuitenkin lopetti. Pian näin kun työn silmät suurenivat ja vaaleaa spermaa tihkui tytön suupielistä. Suljin keittiön oven ja pyysin tyttöä istumaan. Blondi nieleskeli ja katseli peloissaan Benin jyhkeä penistä. Pian hän työntyi vaimoni pilluun. Tyttö pyyhki hellän pillunsa ja puki paidan ja housut pälle ja hävisi olohuoneeseen. Ilmeisesti tullessani hyttiin olin heittänyt laukut lattialle ja sisältö oli tullut näkyviin. Tyttö ähki ja voihki tuskissaan kun Benin paksu kalu upposi työtön pilluun. Vaimoni näytti myös hiukan punastuvan heidät nähdessän.


Karkea saattajat kaunis sisään tampere

Tämän jälkeen hän alkoi kiivaammassa tahdissa imeä miehen kyrpä. Vaimoni tykkäsi peppuseksistä ja nyt hän sai sellaista vieraalta mieheltä, samalla kun sai suuhunsa vieraan miehen isoa kyrpä. Katsotaan nyt, mutta nyt teidän täytyy kyllä heti lähteä, sillä mieheni tulee varmaan pian. Pian tyttö antoi riisua t-paidan ja saatoin hyväillä noita ihania rintoja. Hän mumisi myös jotain sellaista kuin Hitto, mutta nä housut on kyllä todella kiihottavan näköiset. Hän alkoi pukeutua matkaa varten. Jos suunnitelma ei vaikka onnistuisikaan, niin voisimme silti kahdestaan. Tiesin, että hyvä teki. Hän meinasi juuri laittaa topin pälle, kun sanoin hänelle: Jätä nuo rintsikat pois, eihän niitä tarvita. Meinasin jo tulla pois vessasta, mutta huomasinkin yllätyksekseni, että vaimoni ei reagoinutkaan siihen niin kuin olin kuvitellut, vaan päinvastoin, se näytti kiihottavan häntä. Sanoin että ei ole mitän hätä, ne tykkävät mustista miehistä ihan riesaksi saakka. Suussa iso vieraan miehen kyrpä, pillussa iso musta sauva ja pepussa vieraan miehen kyrpä. Odotellessaan hän jutteli erän toisen samanikäisen miehen kanssa. Vaimoni alkoi sillä välin pukeutua pvc-housuihin ja avokaulaiseen toppiin. Pätimme saada vuorostaan suomalaista blondia!

vaimolle mustaa miestä seksi kamera

Seksitreffit net tissi hieronta

Avasin laukkuni ja otin esiin mukaan varaamani asusteet. Itse hain paikan baaritiskiltä, mistä näin hyvin pöytän, jotta näkisin, mitä siellä tapahtuisi. Vai tahtoo huora isoa mustaa kyrpä? Pian miehet olivat jo molemmat käsineen vaimoni kimpussa. Hei, joko kello on noin paljon? Huomasin, kun vaimoni katsoi minuun päin kysyvästi. Hyvä yötä, sanoi myös vaimoni.